Lin

© Lin

Powered by LOFTER

Ganden Sumtseling Monastery, the largest Tibetan monastery in Yunnan, having a look at the monks chanting Buddhist scripture or the young monks meditating on the meaning and implications of Buddhist philosophy and appreciating vivid and exquisite big Buddhist murals to learn about thereligious wisdom implies in.

 

Recommended Tour with Ganden Sumtseling Monastery

14-day Kunming, Dali, Lijiang, Shangri-La Tour

Have Natasha as your local tour consultant, translator, and companion.

Email Natasha at tourcompanion@163.com or WeChat Natasha at exidea

 

陆灵修:

二月 冬末初春  依然微寒笼罩 香格里拉 松赞林寺

噶丹·松赞林寺是云南省规模最大的藏传佛教寺院,被誉为“小布达拉宫”。有“藏族艺术博物馆”之称。

远远看到的是一片依山而建的殿堂与僧舍,白墙红瓦,鳞次栉比,在那片向南的、阳光充盈的山坡上,组成一个庞大的、俨然像布达拉宫的建筑群。

购票点离景区还挺远的,不过里面都有免费班车来往接送的。

评论
热度(64)
  1. Your Tour Companion陆灵修 转载了此图片
    Ganden Sumtseling Monastery, the largest Tibetan m
  2. 十里杏花村陆灵修 转载了此图片
  3. 落英成冢陆灵修 转载了此图片
  4. 桃之夭夭陆灵修 转载了此图片
  5. 空尘弥西岸陆灵修 转载了此图片
  6. 从〇开始陆灵修 转载了此图片
    一直想去也计划去的地方···遗憾颇多。希望能在2014实现。
  7. liplink陆灵修 转载了此图片
    二月的香格里拉 松赞林寺
  8. william陆灵修 转载了此图片
  9. 天涯薰衣草陆灵修 转载了此图片
    梦想之地之一
  10. 独自在外陆灵修 转载了此图片
  11. 灬一个人也可以自娱自乐陆灵修 转载了此图片
  12. hào zi陆灵修 转载了此图片
  13. 黄小三儿陆灵修 转载了此图片
    当年去的时候本来是阴天,然后主殿正上方的天空突然间就出现了一个大窟窿露出一片蓝天!好吧也许根本没那么
  14. 球球喔陆灵修 转载了此图片
  15. 是非年华陆灵修 转载了此图片
  16. [世界精品画猴网络画院]陆灵修 转载了此图片
2014-01-08